Berlin, a III. évezred metropolisza


Berlin
Utazás áttekintő:

Ország:   Németország
Város:   Berlin

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásElőfoglalási kedvezmény!
Azon utasaink vehetik igénybe, akik 2012. március 31-ig a teljes részvételi díj 40%-át (előleg) befizetik! A kedvezmény mértéke: 5%, max. 10.000 Ft.

Az indulást megelőzően legalább 60 nappal, teljes összeg befizetése estén az engedmény 8% - max. 20.000 Ft. (a kedvezmények nem vonhatóak össze)

1. nap: Budapest-Berlin
Elutazás menetrendtől függően repülővel Berlinbe. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz.

2. nap: Berlin, az új főváros 
Reggeli után autóbuszos városnézés során, helyi idegenvezető kíséretével ismerkedünk az újraegyesített Berlinnel. Az új kormányzati negyed, a Potsdamer Platz – Berlin új központja, a Reichstag új épülete (kívülről), a berlini fal maradványai, Unter den Linden, Múzeum-sziget, a Brandenburgi-kapu, Kurfürstendamm, KADEWE, Siegessäule.  Délután lehetőség van egyes objektumok egyéni megtekintésére is (Reichstag kupola, Fal Múzeum, Checkpoint Charlie, Múzeum-sziget...). Fakultatív kirándulás Potsdamba, a Sanssoucci kastély és a park megtekintése (közlekedés Berlin Card használatával).

3. nap: Berlin a Spree-folyóról 
Jöjjön velünk fakultatív hajókirándulásra.  Ezen a napon Berlin másik arcát mutatja nekünk. Élményekkel teli vízi úton, a Spree-folyón és a berlini csatornákon utazva láthatjuk a német fővárost.  Délután szabadidő. Ismerkedjen közelebbről az új fővárossal, sétáljon a történelmi városrészben vagy élvezze a fantasztikus vásárlási lehetőségeket a világ egyik legnagyobb bevásárló Mekkájában, a KADEWE-ben, mely 2007-ben ünnepelte 100 éves évfordulóját.

4. nap: Berlin-Budapest
Délelőtt szabadidő, majd menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: