Két város - két karnevál: Velence és Rijeka


Rijeka
Utazás áttekintő:

Ország:   Horvátország, Olaszország
Város:   Rijeka, Velence

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   autóbusszal
Típus:   városnézés
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásKÉT VÁROS- KÉT KARNEVÁL: VELENCE ÉS RIJEKA

Programok:
1.nap: Trieste
Indulás reggel 6 órakor Budapestről a Hősök teréről Lido di Jesolo felé. Útközben teszünk egy sétát a Trieste-től 7 km-re található, a tengerparton, festői környezetben fekvő Miramare kastélyban és impozáns parkjában, melyet 1856-1860 között eklektikus stílusban építtetett Habsburg Miksa, a későbbi mexikói császár. Este érkezés Lido di Jesolo-ba, szállás elfoglalása (fakultatív vacsora).


2.nap: Velence
Reggeli után utazás Punta Sabbioni kikötőbe, majd menetrendszerinti hajóval Velencébe. Sétálva fedezzük fel a 117 szigetre épült, 150 csatornával és 409 híddal rendelkező romantikus várost. A karneváli forgatagban különféle maszkokat csodálhatunk meg. Üljünk fel egy vaporettora és hajókázzunk végig a 3,5 km hosszú Canal Grande-n és gyönyörködjünk a paloták szépségében. Ha kedvünk tartja, hajókázzunk át a közeli Murano és Burano szigetekre, melyek világhírű üveggyártásukról és csipkekészítésükről ismertek. 20.00 óra körül visszautazás menetrendszerinti hajóval Punta Sabbioni-ba, majd autóbusszal Rijekába. Késő esti érkezés a szállodába, szállás elfoglalása.3.nap: Opatija, Rijeka
Reggeli után kirándulás a Habsburg Monarchia idején is híres üdülővárosba Abbaziába (Opatija) melynek csodaszép parkjai és építészete nyűgözi le az idelátogatókat. Szabadprogram Rijekaban, hogy mindenki kedve szerint felfedezhesse Horvátország legnagyobb települései közé tartozó várost vagy kipihenhesse fáradalmait. Délben fakultatív ebéd, majd délután részvétel a Rijekai Karneválon, amely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról részvevő, több mint 100 csoport zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. A karnevál után este hazaindulás. Éjszakai utazás.

4. nap: hazaérkezés
Hazaérkezés hajnali órákban.

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: