Hétvége Amszterdamban


Amsterdam
Utazás áttekintő:

Ország:   Hollandia
Város:   Amsterdam, Delft

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   városnézés
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásProgram:

 

1. nap: Elutazás Budapestről a reggeli órákban repülővel (*Október 22-én a déli órákban), megérkezés után transzfer a belvárosba, majd félnapos vá- rosnézés helyi vezetéssel a csatornákkal teli, Észak Velencéjének is becézett Amszterdamban. Észak Velencéje kilencven aprócska szigetre épült, hatvan csatorna választja el ezeket egymástól, de összeköti a több mint ötven hasonlóan homorú és mégis különböző híd. Az ember hamar bennfentes lesz - már grachtnak hívja a csatornákat, s azt hiszi, tudja, melyik hídról a legszebb a kilátás: aztán a következő hídon elbizonytalanodik, mert újabb csodára lel. Boldogság, ha süt a nap, de az amszterdamiaknak nem okoz depressziót a gyakori eső sem. Ezt követően fakultatív módon, részt vehetünk egy panorá- ma-hajós városnézésen is, amely a legjobb lehetőség a zegzugos „grachtok” (csatornák) mentén épült világhírű kereskedő és kikötőváros építészeti remekeinek felfedezésére. Felejthetetlen élményt nyújtanak a partokon látható paloták, kereskedőházak, múzeumok. Utazás a szállodába, elhelyezkedés.

2. nap: A reggelit követően szabadidő. Fakultatív kirándulás Aalsmeer-Utrecht-Delft útvonalon. Első állomásunk Aalsmeer, ahol a világ legnagyobb virágtőzsdéje található. Innen Delftbe utazunk tovább, majd Utrecht ódon városközpontjában számos, a legkorábbi időkből származó régi épülettel ismerkedünk. Végül sétát teszünk Delft belvárosában. Visszatérés Amszterdamba.

3. nap: Szabad program. Séta a belvárosban, idegenvezetőnkkel.

4. nap: A reggelit követően szabad program. Fakultatív kirándulás Volendam festői kisvárosba. A középkor hangulatát idéző faházak mentén, zegzugos utcákon sétálva megcsodálhatjuk a helybeliek különleges népviseletét is. Utunk során megismerjük a fapapucs készítés fortélyait, majd folytatjuk utunkat Zaanse Schans-ba, ami egy igazi szabadtérimúzeum. Öt szélmalma még ma is működőképesen várja látogatóit, emellett megtekinthető egy százhúsz éves boltocska, és a helyi kézműipar néhány példája, környékbeli paraszt és halászházak. Mielőtt visszatérnénk Amszterdamba, még látogatást teszünk egy tipikus holland sajtfarmon. A kirándulást követően a csomagok felvétele a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.

MEGJEGYZÉS: az április 3-i és az április 30-i turnusnál a 3. napon, fakultatív módon lehetőség van egész napos autóbuszos kirándulásra Keukenhofba is, amely 2015-ben március 20. és május 17. között tart nyitva. A világ legnagyobb virágparkjában veszi kezdetét minden tavasszal Európa legjelentő- sebb virágkiállítása. Keukenhof, amely maga a paradicsom, évente mind- össze kb. 2 hónapig van nyitva és több, mint 7 millió hagymát ültetnek el. Tulipán, jácint, nárcisz és örmény gyöngyike a fő növények a hatalmas fák és rododendron bokrok mellett. A virágillat fantasztikus. A kiállítás reggel 08,00 órától este 19,30 óráig várja a látogatókat.

A buszos kirándulásokra csak itthon lehet jelentkezni! A kirándulások a menetrend függvényében felcserélődhetnek. A csoporttal utazó idegenvezető (a nem előre megrendelt) kirándulásokat az igényeknek megfelelően tömegközlekedéssel szervezi meg!


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: