Benelux körutazás


Amsterdam
Utazás áttekintő:

Ország:   Belgium, Hollandia, Luxemburg
Város:   Amsterdam, Antwerpen, Brüsszel, Gent, Nürnberg, Rotterdam

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   autóbusszal
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Szeged


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásElőfoglalási kedvezmény!
Azon utasaink vehetik igénybe, akik 2012. március 31-ig a teljes részvételi díj 40%-át (előleg) befizetik! A kedvezmény mértéke: 5%, max. 10.000 Ft.
Az indulást megelőzően legalább 60 nappal, teljes összeg befizetése estén az engedmény 8% - 20.000 Ft (a kedvezmények nem vonhatóak össze)

1. nap: Szeged–Budapest–Hegyeshalom–Passau–Mannheim  
Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs–Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz.

2. nap: Mannheim–Brüsszel 
Reggeli után Európa fővárosába, Brüsszelbe utazunk tovább. Városnézésünk során ismerkedünk a nevezetességekkel: a Grand Place a gótikus városka, hangulatos óvárosa, a híres Maneken Pis szobor, St. Michael katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), az Atominum. Szállásunk Brüsszel környékén lesz.

3. nap: Gent–Brugge–Antwerpen  
Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. Utunkat Brugge felé folytatjuk. Városnézés a csatornák által szabdalt Brugge-ben: Begina udvar, Szent Vér Bazilika, séta a hangulatos óvárosi piactéren. Szállás Antwerpen környékén.

4. nap: Antwerpen–Delft-Hága 
A flamand kulturális és történelmi metropolisba, Antwerpenbe látogatunk. Láthatjuk belvárosát, Rubens lakóházát és a  Scheide-torkolatot. Továbbutazunk csatornák mentén mély földeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán városába: Delft-be utazunk, mely a régi flamand uralkodók székvárosa volt. Továbbutazva felkeressük az Északi-tenger mellett fekvő Hágát, a királyi család és a kormány székhelyét. Megtekintjük parlamentjét és a Madurodam – a miniatűr Hollandia világát. Szállásunk 2 éjszakán át Amsterdam környékén lesz.

5. nap: Keukenhof–Amsterdam  
Korán reggel indulunk Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe. Minden évben elvarázsolja a látogatókat a tengernyi nárciszok, jácintok, tulipánok meseszép virágzása. Továbbutazva „Észak Velencéjébe”, Amsterdamba érkezünk. Gyalogosan ismerkedünk a várossal: Rijk Múzeum, Dam tér, Kalverstraat. Fakultatív sétahajózás a csatornákon. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

6. nap: Rotterdam–Luxemburg–Nürnberg (körny.) 
Reggeli után Rotterdam felé utazunk. Városnézés Rotterdamban: belváros, Erasmus-híd, Euromast torony (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Továbbutazva a különleges fekvése alapján „Észak Gibraltárja”-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal. Folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk. 

7. nap: Mannheim–Passau–Hegyeshalom–Budapest–Szeged
Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg–Passau–Linz–Bécs–Hegyeshalom–Budapest–Szeged útvonalon, napközbeni fakultatív ebédelési lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: