Nyugati Panoráma körutazás, magyar idegenvezetővel (garantált indulás)


Las Vegas
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok
Város:   Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Santa Monica

Ellátás:   önellátás
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / fő


12 nap/ 10 éj
671 400
Ft / fő
12 nap/ 10 éj
671 400
Ft / fő
12 nap/ 10 éj
741 400
Ft / fő
12 nap/ 10 éj
896 400
Ft / fő
12 nap/ 10 éj
751 400
Ft / fő
12 nap/ 10 éj
671 400
Ft / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásA részvételi díjtartalmazza:
retúr repülőjegy

magyar idegenvezetés

közlekedés busszal

transzferek

elhelyezés jó minőségű szállodában

gazdag programajánlat

helyi- és állami adók

Nem tartalmazza :

étkezést, kb 50$/fő/nap

kötelező helyi szokás szerinti borravalót 5$/fő/nap

repülőtéri illetéket (kb 140.000 Ft)

útlemondási biztosítást (1%). Erősen javasoljuk!

ESTA (országba való belépési engedély) 8000 Ft/fő
A túra fénypontjai:

San Francisco, Yosemite Nemzeti Park, Las Vegas, Zion Nemzeti Park (fakultatív), Grand Canyon, 66-os út, San Diego, Santa Monica, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills

1. nap: San Francisco érkezés
Reggeli órákban indulunk utunkra, és egy átszállás után megérkezünk San Franciscóba. Elfoglaljuk remek elhelyezkedésű szállásunkat, majd estefelé a hallban röviden átbeszéljük a következő napok programját.

Belvárosi szálloda:

Holiday Inn Civic Center
2. nap: San Francisco városnézés
A délelőtt folyamán felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk a Fisherman’s Wharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és a világ legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peaks kilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutáni szabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy saját maga fedezze fel a nyitottságáról híres várost. Ajánljuk a népszerű piros kábelvasút kipróbálását, és a Union Squareüzleteiben való vásárlást!

Esti fakultatív programunk: keretében a város éjszakai énjét ismerhetjük meg: sétahajóból gyönyörködhetünk a belváros felhőkarcolóinak sziluettjében, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.
3. nap: Monterey és Carmel
Egész napos fakultatív kirándulásunk ma Montereyés Carmel látványos városaiba kalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynek része a világ egyik legismertebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. A partvidéket csodás öblök és sziklaformációk teszik látványossá. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardíniakonzerv gyár felújított negyedének utcácskáin pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk. A csodás, fehér homokos partszakaszáról is híres Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és régiségkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscóba.
4. nap: Yosemite Nemzeti Park
Programunk egyik legvarázslatosabb napja következik: élményeink gyűjteménye ma a természeti csodákkal zsúfolt Yosemite Nemzeti Parkkal gazdagodik. Buszunkkal bejárjuk a park területét, és közben megcsodáljuk bámulatos vízeséseit, gránitcsúcsait és óriásfenyőit. Az éjszakát a közeli Fresnóban töltjük el.

Belvárosi szálloda:

Best Western Village Inn

5. nap: Utazás Las Vegasba
A Mojave-sivatagon keresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. A kora esti órákban érkezünk meg a neonfények városába.
A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének leginkább megfelelő fakultatív programjainkat! “Las Vegas by Night” fakultatívunk a például a fényárban úszó város éjszakai arcát mutatja be, a “Las Vegas Show” programunkon pedig szemtanúi lehetnek egy hamisítatlan vegasi showműsornak.
Belvárosi szálloda:

Excalibur Hotel
6. nap: Grand Canyon
A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonhoz érve magunkat apró hangyának érezve ámulunk a híres, vöröslő sziklaformációkon. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat is, hogy mindenki kedvére készíthesse a lélegzetelállító fotókat.

Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket,

Extra fakultatív programmal: is kiegészíthetjük élményeinket, vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalküvegpadlós kilátójából, vagy egy helikopteres sétarepülés a kanyon felett.
7. nap: Outlet vásárló körút vagy Zion Nemzeti Park
Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül választhatunk: Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy a Zion Nemzeti Parkban tapasztalhatjuk meg a természet újabb csodáit.

A park Utah állam büszkesége, amely a Virgin-folyóáltal vájt fenséges kanyonjairól, vízeséseiről és sziklaformációról híres. Ha idegenvezetőink is kedvenc amerikai helyeik közé sorolták, biztosak vagyunk benne, hogy Ön sem fog csalódni!
8. nap: Utazás San Diegóba (út közben Calico)
Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykori bányásztelepülés szellemvárosa a western filmek hangulatát adja vissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből félnapos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.
Belvárosi szálloda:

Best Western Bayside Inn
9. nap: USS Midway vagy Sea World, Los Angeles
A délelőtt folyamán ismét két csodás program áll rendelkezésünkre: Ellátogathatunk az USS Midway múzeumba vagy a Sea Worldbe. Előbbi egy múzeummá alakított, egykori repülőgép-hordozó, amely kötelező program a történelem és a technológia szerelmeseinek! Utóbbiban a delfinek és bálnák intelligenciájának lehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeri állatok elképesztő műsorait.

Következő úti célunk az Angyalok Városa, ahol egyenesen az óceánparti Santa Monica Beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és ismerhetjük meg a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri sétálni egyet a híres 66-os út végpontjánál, a promenádon. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.
Belvárosi szálloda:

Marriott
10. nap: Los Angeles városnézés
Ma Los Angeles vár arra, hogy felfedezzük, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, a luxusotthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a fényűző üzleteiről híres Rodeo Drive-ot és a lüktető Sunset Boulevardot.

Délutáni fakultatív program: Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetnek bele az érdeklődők. A remek szórakozás garantált, kicsik és nagyok számára egyaránt!
11-12. nap: Hazautazás
Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Los Angeles városától, és vele együtt az USA-tól. Transzfer után repülőre szállunk, irány Budapest.

Gyermek ár: 399 900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel)

Egyágyas felár: 199 900,- Ft/fő
ESTA engedély szükséges a belépéshez!
Kihagyhatatlan fakultatív élmények:
26.400 Ft/fő

San Francisco by Night

32.900 Ft/fő

Kirándulás Monterey/Carmelhez

37.400 Ft/fő

Las Vegas Show

29.700 Ft/fő

Las Vegas by Night

67.900 Ft/fő

Grand Canyon helikopterezés és ebéd

20.900 Ft/fő

Grand Canyon Skywalk üveghíd belépő és ebéd

32.900 Ft/fő

Zion Nemzeti Park kirándulás

9.500 Ft/fő

San Diego USS Midway belépő

36.900 Ft/fő

Universal Studios belépő

Az élmény meghosszabbítható:

4 éjszaka Hawaii szigetén a világhírű Waikiki Beachen: repülővel, transzferrel:

3*-os szállodában: 329 900,- Ft/fő

4*-os szállodában: 389 900,- Ft/fő

5*-os szállodában: 439 900,- Ft/fő

Tervezett menetrend:

Budapest, Liszt Ferenc International (BUD) - HUNGARY

Paris, Charles de Gaulle (CDG) - FRANCE

11/10/2018

06:20

08:45

AF1695

Paris, Charles de Gaulle (CDG) - FRANCE

San Francisco, International Airport (SFO) - United States of America

11/10/2018

10:10

12:30

AF084

Los Angeles, International Airport (LAX) - United States of America

Paris, Charles de Gaulle (CDG) - FRANCE

21/10/2018

15:15

11:00+1

AF065

Paris, Charles de Gaulle (CDG) - FRANCE

Budapest, Liszt Ferenc International (BUD) - HUNGARY

22/10/2018

20:45

22:55

AF1694

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: